29 de març de 2018

Setmana Santa

Dijous 29 de març. Dijous sant. 82 quilos. Increïble. Si la línia dels 80 ja em semblava una fita històrica, la dels 82 em sembla increïble. Gener i febrer han estat dos mesos d'insomni. Feina, feina i encara més feina. El passat 2 de març entregava l'oferta i amb ella em treia un pes de sobre. He viscut jornades més llargues que un dia sense pa. He arribat a treballar 12 i 14 hores. Dissabtes i diumenges inclosos. El mes de març ha servit per tornar a la normalitat, i amb ell, després d'uns dies de vacances i desconnexió amb l'Anna i el Bernat als Ports de Tortosa-Beseit, reprenc les ganes i la il·lusió de perdre pes i tornar a fer esport.

LA LESIÓ

La lesió crec que està superada. No vull dir-ho massa alt perquè encara algun dia noto molèsties, però en línies generals ja no és aquell dolor enrabiat que sentia mesos enrere. Confiem que sigui així.

PROPERS PASSOS

L'objectiu d'aquest segon semestre és perdre pes. He de rebaixar aquests 82 quilos a 74 que és el meu pes "base" i d'aquí anar a buscar els 72-73 que és el pes ideal. No serà fàcil, però ho he de fer. Estic amb un evident sobrepes i la dieta no hi acompanya. Fins ara, en temps de molta feina i estrès, ho podia tolerar com un mal menor; però aquesta situació s'ha de revertir. La clau: esport i menjar sa. Em proposo fer 5 de 7 dies d'esport a la setmana combinant córrer i bicicleta, i reprendre el repte dels 100 cims. Som-hi doncs.

2 comentaris:

Rondinaire ha dit...

8 kilos... Això no és res! Una garrafa gran d'aigua, això amb 4 gambades -no de les que es mengen- ho tens coll avall. Jo hauria de fer més d'un viatge per portar-les totes. Ànims!

Roger Baldomà i Leiva ha dit...

Me'n alegro de llegir que segurament la lesió ja està superada!!!!

Ara, això de treballar tant? uffff, està clar que no és bò, mirar com t'ha deixat ;-)

Molts ànims en la dieta, els primers per sort ja saps que son molt fàcils de perdre però després quan arribes aprop de l'objectiu sempre costa més, però ja sabem que tu pots i tu també ho saps!

A veure si ens veiem trotant en breu ;-)