28 de maig de 2017

Hi ha dies que són revulsius

Hi ha dies que són revulsius. Fer anys, és un d'ells. Just avui fa un any, completava la meva quarta triatló de llarga distància. Per la cinquena, tocarà esperar una mica (fins al 2021, d'aquí 4 anys, quan en faci quaranta). De moment, toca anar-se posant en forma. Fer anys mai m'ha resultat un dia especial més enllà de reflexionar, com cada setembre quan inicio la temporada o quan em calço les vambes l'últim dia de l'any.

Falten 14 setmanes per la cursa de la Festa Major de Sabadell. Temps suficient per fer un bon entrenament. Sovint somio despert que em posaré molt en forma, perdré els quatre quilos que em sobren i rebentaré el cronòmetre com mai abans he fet.

Però la realitat s'imposa i és un pèl més capritxosa. La feina em demana compromís i responsabilitat (fa un any que sóc cap de projectes). Hi ha dies que les jornades són llargues, i costa anar a entrenar. A casa, em desvisc pel petit i l'Anna i procuro dedicar-els-hi tot el temps que tinc; clar que sovint fent malabarismes per trobar temps també per tirar endavant el Kilòmetre Solidari, veure els amics, i d'altres cabòries que em ronden el cap.

Hi ha dies que són revulsius. I avui n'és un d'ells. Falten 14 setmanes en les que seguiré somiant despert que em poso en forma i em menjo el món.