20 d’abril de 2017

Segona part de la temporada

Dijous 20 d'abril. Ja tinc clar com serà la segona part de la temporada: faré un pas enrere per agafar forces de cara al curs vinent. Aparco momentàniament la natació i la bicicleta per centrar-me en el córrer. No descarto fer cap triatló, però no serà l'objectiu. Vull posar-me en forma de nou. Recuperar les sensacions de quan només corria. Treure'm pressió.

M'he proposat agafar un pla d'entrenament de 10km (només 10) i recuperar la forma. Això em permetrà centrar-me en una única disciplina; fer poc, però ben fet. Ni tant sols fixo cap cursa concreta. Aniran sortint sobre la marxa segons em vinguin de gust. Tinc ganes de recuperar el plaer de córrer pel simple fet de sentir-te a gust corrent. Som-hi doncs! http://runningtherapycenter.com/news/plan-entrenamiento-10-km-sub-45-minutos/