11 de febrer de 2017

Tercera prova de foc i tercer KO

Un cop més, i ja en van 3, no he pogut batre la meva marca personal. En aquest cas, en mitja marató. El cert, és que cada cursa que passa tinc més clar que és un repte dificilíssim; requereix estar molt fort. Cada cop estic més aprop de batre'n alguna d'elles, però no serà bufar i fer ampolles.

Aquesta vegada m'he quedat a 1 minut i 28 segons. He fet 1 hora 39 minuts 53 segons, i la meva millor marca està en 1 hora 38 minuts i 25 segons (Sitges 2008). Pot semblar relativament poc, però és moltíssim.

Però aconseguir-ho no ho és tot. De les 35 mitges maratons d'asfalt que he fet, només he baixat 5 vegades de l'hora quaranta. I aquesta ha estat una d'elles. Córrer per sota 4 minuts 45 segons el quilòmetre -per mi- està molt bé. Ara ja és qüestió de segons. En concret, 5 menys per quilòmetre.

En sèries, estic cada cop més a prop dels quatre minuts. Encara no he pogut batre cap marca però si segueixo així ho tinc a tocar. Demà diumenge, tornaré a intentar-ho als 5km Corro Contra el Càncer.

1 comentari:

Roger Baldomà i Leiva ha dit...

Cal tenir en compte que les condicions no son sempre les mateixes, i no parlo de les que tu pots controlar, sinó de les altres. Per tant, el tema marques, és realment molt complicat. Has de trobar el dia ideal en tots els aspectes per batre les marques i això és difícil. Evidentment no és impossible. Visca els reptes ;-)