25 de gener de 2017

Segona prova de foc i segon KO

Fa cosa de 3 setmanes escrivia: "Per assolir l'objectiu d'aquesta temporada, batre totes les meves marques personals, hi ha 2 condicions innegociables: 1) arribar fort a les curses, i 2) arribar-hi sense sobrepès. Dissabte passat [31 de desembre] la primera la complia. La segona no".

Diumenge passat l'escenari va ser just el contrari: la primera no, la segona si.

Unes maleïdes angines em van tenir 3 dies al llit. 5, 6 i 7 de gener. He perdut entre 3 i 4kg. Diumenge, just abans de la cursa, pesava per sota els 72kg. Un pes que s'aproxima a l'ideal per batre les meves marques. Ara bé, les angines també van alterar els entrenaments durant 10 dies, i això m'ha acabat passant factura. Diumenge arribava bé, descansat, però és evident que la forma física no era la millor.

Vaig seguir la llebre de Sub45' fins al km5 i allà vaig dir prou. Finalment, vaig entrar a meta amb 46'53''. No és un mal temps. Altres vegades hauria estat contentíssim! Però aquesta vegada està molt lluny de l'objectiu proposat (44'42'').

Començo a veure difícil batre la setmana que ve la marca de mitja marató. Com a molt, podré fer Sub1h41-42, però ni de bon tros arribar als 38.

1 comentari:

Fer ha dit...

Ànims gordito! que ja ho tens!