2 de gener de 2017

Primera prova de foc i primer KO

Acabo l'any amb un regust agredolç!

AGRE
Perquè dissabte passat vaig tenir la primera oportunitat de batre la meva marca personal en els 5.000m, i no ho vaig aconseguir. Em vaig quedar a 1 minut i 2 segons. Una eternitat.

PERÒ DOLÇ
Perquè no estic tant malament...

Per assolir l'objectiu d'aquesta temporada, batre totes les meves marques personals, hi ha 2 condicions innegociables: 1) arribar fort a les curses, i 2) arribar-hi sense sobrepès. Dissabte passat la primera la complia. La segona no. 76 quilos per una persona d'1,71 que aspira a baixar dels 20' als 5.000 és moltíssim. Per reducció a l'absurd, és com portar una motxilla de 3 o 4 quilos.

CONTINUEM
Pròxima oportunitat d'aquí a 3 setmanes, als 22 de gener, a la Cursa de Sant Antoni . Objectiu, baixar de 0:44:42 en els 10.000m. Per assolir-ho cuidaré la dieta i entrenaré una mica menys. Darrere l'estrès que acumulo hi ha sobre-entrenament, i estrès és sinònim de menjar malament. Per tant, menys entrenaments, de més qualitat, i amb més descans. Som-hi!