11 de setembre de 2016

Temporada 2016-17

Diumenge 11 de setembre. Amb l'arrencada del curs escolar inicio la temporada 2016-17. Aquest any sense cap objectiu final a l'horitzó. Vull centrar-me a entrenar i competir, sense la pressió que suposa haver de preparar curses de llarga distància. He acabat fart d'anar a tant-al-pes i vull retrobar-me amb la qualitat d'entrenar i competir bé; sentint-me còmode a cada pas (una sensació molt gratificant!).

De moment tinc 3 maratons a la vista: 30 d'octubre, Marató de muntanya Sant Llorenç. 21 de gener, Marató de muntanya La Llanera Trail. I 12 de març, Marató de Barcelona. I la resta de curses seran les clàssiques: Cursa del Club Natació Sabadell, segurament Farell i Pujada a Guanta. Cursa de Sant Esteve. La Nostra. Mitja de Granollers. Etcètera.

Organitzaré el calendari en funció d'aquestes 3 grans curses, procurant deixar algunes setmanes de descans entre un bloc i l'altre.

En quant a marques, m'agradaria per fi baixar la marca en mitja marató, que està en 1 hora 38 minuts 9 segons. Veient els resultats que estic fent a l'inici de temporada (a 4'20'' els 7km de la Cursa de la Festa Major de Sabadell, o els 4'58'' d'ahir als 9km de la Triatló Olímpica de Tossa), crec que estic en condicions de fer-ho.

Apa doncs, som-hi que un any més tot està per fer, i tot és possible!

1 comentari:

Rondinaire ha dit...

Ostres Jordi, pensava que t'havies apartat una mica de la competició amb aquell "Punt i final". Semblava molt rotund. En fi, igualment m'alegro que continuïs competint i entrenant. Sempre he pensat que es bo trobar una afició i dedicar-s'hi en cos i ànima, sempre i quan no descuidem la resta de coses importants de la vida. Molt content que hi tornis amic!
Una abraçada.