4 d’octubre de 2015

Som-hi, som-hi, som-hi!

Diumenge 4 d'octubre. No pot ser que! No pot ser que al setembre havent entrenat 24 de 30 dies no em senti en bona forma. Alguna cosa estic fent malament; i en sóc conscient. D'una banda la qualitat dels entrenaments. Com es pot comprovar en la següent gràfica, el volum respecte juliol ha baixat mes rere mes.


D'altra banda, l'alimentació. No en tinc gràfica, però és evident que és inversament proporcional a l'anterior; és a dir, que ha anat de mal en pitjor de l'estiu ençà. El motiu també és clar, l'estrès. És un dels meus punts dèbils. Compenso l'estrès menjant. Quan entreno molt no passa res -perquè ho cremo-, però quan no és així, de seguida ho noto en el pes i el rendiment.

Així doncs, la combinació d'entrenaments de poca qualitat amb una mala alimentació, fa que per més que hi dediqui hores els números no surten. I aquí estic! No obstant això, no cal alarmar-se; tot just estic a la prèvia de la temporada.

Els entrenaments de l'Ironcat començaran la setmana del 2 de novembre. En falten 4. Per tant, aprofitaré aquestes 4 setmanes per "revertir la situació". L'objectiu serà 1) cuidar l'alimentació i 2) augmentar la qualitat dels entrenaments, un punt més d'intensitat, treball de força i tirada llarga combinada al cap de setmana per agafar fons.

Si vull, puc. I vull, per tant, puc. Som-hi que de més verdes en maduren!