20 de juliol de 2015

Tot està per fer i tot és possible

Si fa 3 setmanes escrivia que per davant tenia 10 setmanes molt emocionants, avui escric per ratificar-ho i fer balanç.

D'una banda destacar l'èxit aconseguit a la segona edició del Mou-te per l'Esquitx. Fa 3 setmanes, quan escrivia l'entrada 10 setmanes molt emocionants, quedaven 5 dies per finalitzar el projecte de micromecenatge i faltaven més de 1.200 euros per aconseguir-ho. Una fita aparentment impossible. Finalment, la generositat i el compromís de la gent va fer que 4 dies després, ho féssim realitat! 4.510€ en favor de la inclusió i cohesió social d'infants i joves de la ciutat. Un nou èxit col·lectiu que demostra que voler, és poder. Un èxit que, a nivell personal, em dona forces per seguir creient en aquesta fórmula i treballar per exportar el projecte Kilòmetre Solidari a d'altres entitats.

Destacar també el final de temporada del Tarda de Ràdio de Ràdio Sabadell. Han estat un total de 20 programes en la que he après moltíssimes coses tot gaudint de la màgia de la ràdio. M'agradaria dir que ha estat fàcil, però no ha estat així. Molts dies he acabat frustrat, empipat amb mi mateix per no haver estat capaç d'explicar-ho millor, o per haver-me deixat de dir allò o allò altra. Suposo que aquest és el mal comú d'aquells que ens exigim constantment el màxim. No obstant estic satisfet amb el resultat. La secció m'ha ajudat a madurar uns continguts que al final han pres forma de llibre. Un llibre, Darrere cada quilòmetre, que he escrit amb la col·laboració i supervisió de l'Esteve Bravo. Aquest punt i a part del programa, juntament amb la il·lusió de tornar-hi l'any vinent i la guia com a base, fa que prengui aquestes 7 setmanes com un espai per agafar aire i preparar els continguts del curs que ve.

Finalment, en tercer lloc hi ha un punt aparentment poc important però per mi cabdal. És el fet de constatar que poc a poc estic reenganxat la rutina diària. Tenir un horari i poder planificar a una setmana vista és molt important en termes de disciplina i constància. Dos dels pilars fonamentals de l'esport. Fa 3 setmanes que entreno cada dia. Ja he deixat enrere la sensació d'arrossegar-me al córrer, i poc a poc estic començant a fer tirades llargues amb bicicleta.

Em sento il·lusionat i engrescat a continuar així les properes setmanes. Vull plantar-me a primers de setembre havent recuperat la forma i la rutina. Amb uns continguts de la ràdio que em motivin, que tingui ganes d'explicar. I amb el projecte Kilòmetre Solidari llest per exportar el model.

Som-hi doncs que tot està per fer, i tot és possible!