19 de juliol de 2015

Resum de la temporada 2014-2015

Si hagués de resumir aquesta temporada amb una paraula, aquesta seria "atípica".

A nivell esportiu ha estat nefasta. No he assolit cap dels reptes que m'havia proposat, i he deixat enrere la possibilitat d'arribar a les 10 maratons de Barcelona consecutives.

Les dades parlen per si soles. L'únic que es pot salvar és un 22'5'' als 5km de la cursa Corro contra el càncer, i un 49'16'' als 10km de la Cursa dels nassos. La resta, 3 mitges maratons amb resultats més que discrets, i 4 curses més.

Al no poder fer la Marató de Barcelona ni la posterior Marató d'Empúries (ambdues per malaltia) va deixar-me tocat; sense ganes de compatir. A més a més, un increment de pes creuant la línia del sobrepès, no hi ha ajudat gens.

El millor de la temporada sens dubte ha estat a nivell personal. Indiscutiblement pel naixement del meu fill, en Bernat. Però també per d'altres aspectes com la publicació de les guies "Darrere cada quilòmetre" i "Organitza el teu propi Kilòmetre Solidari", la col·laboració a Ràdio Sabadell a l'espai quinzenal "En forma" del Tarda de ràdio, i la segona edició del Mou-te per l'Esquitx, superant totes les xifres.

Tot comptat, una barreja de gustos que fan que d'una banda aquest curs 2014-15 hagi estat un dels anys més especials i emocionants de la meva vida, i de l'altra, que a nivell esportiu tingui un cert regust amarg.

Tal és així que la dono per acabada la temporada i em concentro amb les 7 setmanes que queden per la Cursa de la Festa Major.

7 setmanes que vull aprofitar per donar-li la volta.