29 de maig de 2015

Presentació del llibre "Darrere cada quilòmetre"

En moltes ocasions m'he preguntant de què han servit aquests 10 anys d'esport i més de 100 curses. Gairebé sempre, per no dir sempre, he coincidit que l'esport m'ha ajudat a créixer com a persona. A treballar uns valors en els que crec fermament, la constància, l'esforç i la dedicació.

No obstant això, avui em fa especial il·lusió presentar aquest llibre "Darrere cada quilòmetre", un llibre en forma de guia que he escrit amb la col·laboració i supervisió d'Esteve Bravo, i que recull les coses que he après a nivell esportiu durant tots aquests anys.

En certa manera és un punt i final de moltes coses, que té el seu orígen en el material que vaig preparar pels voluntaris de la primera edició del Mou-te per l'Esquitx - Quilòmetre Solidari i que he consolidat al llarg d'aquest any a Ràdio Sabadell, a la col·laboració quinzenal que he fet al Tarda de ràdio.

Tot comptat, un pas més cap a aquestes ganes de viure la vida com una experiència que em fa créixer com a persona a través de la constància, l'esforç i la dedicació.

El podeu descarregar de http://www.kilometresolidari.org/darrere_cada_quilometre.pdf