29 de setembre de 2014

Temporada 2014-15

Dilluns 29 de setembre. Ja tinc llest el pla per aquesta nova temporada. De fet, avui mateix em poso mans a l'obra. Seran un total de 24 setmanes en les que em proposo com a objectiu rebaixar totes les meves marques corrent.

De fet, aquest objectiu no és cap novetat perquè ja me'l vaig proposar fa un parell d'anys; esperem però que aquest cop el desenllaç sigui millor ja que aleshores em vaig lesionar i pràcticament he arrossegat molèsties fins pocs mesos. Creuem els dits!

I és que de ganes de córrer no me'n falten. Durant tot l'estiu m'he encomanat de l'esperit dels voluntaris del projecte Mou-te per l'Esquitx - Kilòmetre Solidari; veure'ls a ells entrenament amb tanta il·lusió, ha fet disparar-me les ganes de tornar a córrer. Parel·lelament, batre la meva marca personal a la triatló olímpica de Tossa m'ha donat molta moral.

A més a més, serà un any de xifres. 10 anys del camí de Santiago, 5 anys del bloc, 30 mitges maratons, 10 maratons i la barrera de les 100 curses!

Així doncs, disposat a celebrar-ho amb el que més m'agrada: fent esport! Objectiu 5km Sub20', 10km Sub42', Mitja marató Sub1h35' i Marató Sub3h30'.