21 de juliol de 2014

Repte aconseguit!

Repte aconseguit! No tinc paraules. Portem setmanes d'emoció sostinguda. No ens ho acabem de creure. Però si, és una realitat; 47 voluntaris, 3.810€ recollits. Unes xifres de vertigen. A més, cal sumar-li el ressò als mitjans locals: Ràdio Sabadell, Diari de Sabadell, iSabadell, New-T, Sabadell informa o El Petit Sabadell, entre d'altres.

Em sento molt afortunat de formar equip amb en Sergi i la Karen. Cadascú té la seva tasca, i la vivim amb molta passió. Una passió que intentem transmetre dia a dia als voluntaris...

Un dels pensaments més recurrents que he tingut aquestes darreres setmanes ha estat pensar que l'èxit, més que mai, és de la suma de molts petits esforços. Aquest dissabte, durant l'entrega dels diners, vaig sentir un comentari per part d'una voluntària que crec que no oblidaré mai; deia quelcom així: "Ara sento que això és <<nostre>>", en referència a l'èxit aconseguit. I tant que si, és ben vostre! Sentiu-lo així! Sou vosaltres! És fruit de la suma de tots i cada un dels nostres esforços! Felicitats per la feina feta...!

Aquesta crec que és la clau de l'èxit; sumar petits esforços. Més que mai, tinc ganes de seguir treballant per sumar petits esforços. Cada cop veig més clar que podem fer de l'esport i la solidaritat, un binomi clau en la transformació social; un binomi imparable! Som-hi, doncs!

Entrega de diners projecte Mou-te per l'Esquitx. 19.07.2014