21 de juny de 2014

Rodant de nou. Somiant de nou

Dissabte, 21 de juny. Santa Lluïsa. Arriba l'estiu. Fa 8 setmanes que va començar el projecte "Mou-te per l'Esquitx - Quilòmetre solidari". Estem molt contents de l'acollida que està tenint. 47 són els voluntaris i voluntàries que s'han engrescat a participar-hi, i 1.420€ els diners que portem recaptats des de fa 4 setmanes.

Poc a poc anem acomplint els objectius que ens vam proposar, com aquell corredor de fons que avança a pas lent però constant, amb rumb fix i mirada posada a l'arribada, però sobretot, gaudint de cada instant.

A nivell personal, fa 2 setmanes vam començar l'entrenament i amb ell, la meva primera experiència com a entrenador. Tot un repte personal. Un repte que des del primer dia vaig assumir amb la màxima responsabilitat, ja que el voluntariat ha de ser també rigorós amb les formes i en el compromís.

El fet d'entrenar plegats, i en conseqüència d'estar en contacte amb persones que es preparen per assolir un repte individual, m'ha fet reviure la il·lusió i les ganes de córrer; la il·lusió i les ganes de somiar altra vegada amb un objectiu no-massa-llunyà...

És per això que he decidit posar-me les piles i fixar-me jo també un objectiu. Vull tornar a sentir aquell cuquet 5 minuts abans del tret de sortida; aquelles ganes de menjar-te el món, de salpar a la mar, de donar-ho tot en un instant...

Enrere deixo un any i mig complicat. Un any amb més bones intensions que curses acabades. Fa mesos que ja no penso en la lesió. No em vull preguntar si estic o no recuperat. Ja ho he fet masses vegades, i masses vegades he ensopegat de nou. Ja he patit prou.

Ara això no toca. Ara toca calçar-se de nou les vambes i sortir a somiar. Sortir a entrenar amb la vista fixada a la Triatló Olímpica de Tossa de Mar. Falten 12 setmanes.

1 comentari:

Ramon i Lluisa ha dit...

Molt bona noticia q et sentis be per tornar a entrenar.
MOLTS ANIMS!!!!! I tot el nostre suport .

Ramon i Lluisa