26 d’abril de 2014

Tret de sortida al projecte "Mou-te per l'Esquitx - Quilòmetre solidari"

Avui, 23 d'abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi donem el tret de sortida al projecte Mou-te per l'Esquitx – Quilòmetre solidari.

És un projecte que pretén ajudar a finançar projectes socials de l’entitat que fomentin la inclusió social i la igualtat d’oportunitats d’aquells infants en situació de vulnerabilitat, a través de la compra de quilòmetres solidaris de la Cursa popular de la Festa Major de Sabadell.

Han estat molts mesos de treball; molts correus i moltes reunions. D'una idea inicial, que vàrem comentar amb en Sergi al setembre de l'any passat, com qui no vol la cosa ha anat prenent forma aquest projecte.

Encara recordo quan intentàvem explicar-ho als amics i poc o gens ens entenien, i quan per fi vam tenir una idea més o menys madura ens la van criticar per totes bandes. Però la crítica mai ha estat en va; ans el contrari! La crítica és la que ha fet possible que avui el projecte sigui ferm.

Des del voluntariat, amb la màxima rigorositat i professionalitat que es mereix l'entitat, confio i desitjo que aquest sigui el primer pas d'un petit gran projecte.

El bloc del projecte és www.quilometresolidari.cat