24 de març de 2013

Temporada 2012-2013 (segona part)

Diumenge 24 de març. L'objectiu d'aquesta segona part de la temporada ja fa setmanes que està fixat en un rampell a l'estil Fènix que vaig tenir setmanes enrere: el B de Banyoles (2.200m de natació, 80km de ciclisme i 20 kms de cursa a peu).

De fet, aquest més que l'objectiu serà la meta; l'objectiu aquest cop serà la pròpia preparació; és a dir, d'una banda recuperar la forma (començant per perdre pes) i sobretot recuperar-me de la periostits. Vull arribar a Banyoles amb un bon estat de forma que serveixi de base per algun objectiu més abans de que acabi l'any; qui sap si, de llarga distància i tot.

La preparació pel B de Banyoles la faré amb un total de 9 setmanes dividits en 3 blocs: 2 setmanes d'adaptació, 4 setmanes de progressió i 3 setmanes de màxim rendiment. Ara al principi em centraré a la natació i la bicicleta, i poc a poc hi aniré introduint el córrer.

En quant a al lesió, deixaré que sigui el David, el fisioterapeuta, qui em marqui les pautes de recuperació. Faré també 2 descàrregues musculars (una ara a l'inici, i una acabada la fase de progressió).

Som-hi doncs!