11 de febrer de 2013

Resum setmana 15 i 16


Dilluns 11 de febrer. La periostitis no se'n va! Per més repòs que faci, a la que decideixo començar a trotar fa acte de presència. Mai havia patit una lesió i és desesperant. Finalment, he decidit que aniré a veure el David. No obstant, no tot són males notícies; en quan a confiança, estic molt satisfet ja que diumenge passat vaig fer la mitja marató de Granollers; malgrat vaig patit els primers quilòmetres, un cop posat en cursa, em vaig oblidar de la periostitis i vaig poder acabar-la amb el Marc, amb un temps de 1 hora i 55 minuts. Excel·lent dosi de confiança de cara la marató de Barcelona.

DL: Esquaix 30'
DM: R: c.c Sabadell 5km 30'
DG: MITJA MARATÓ GRANOLLERS 1:55:36

Total, 3 hores.

DL: Esquaix 30'
DG: R: c.c. Volta Sabadell 7km 40'

Total, 1 hora i 10 minuts.