1 de gener de 2013

Resum setmana 9 i 10

Dimarts 1 de desembre. Altre cop, la setmana passada no vaig trobar el moment per fer el resum; i això, que estava de vacances! Qui sap si, precisament per això, no vaig trobar el moment. A saber. Anant a la qüestió, el fet és que tampoc he entrenat gaire; tinc el pla d'entrenament abandonat. Però no em preocupa, ja que quant surto a córrer em sento en forma, estic fent bons temps i estic a punt d'acabar les festes de nadal sense que els dinars que mai s'acaben m'hagin passat factura. No obstant, aprofitant el fet que s'acaben festes i tot torna a la normalitat, m'agradaria recuperar els ritmes d'entrenament. Aquest doncs és el meu "bon propòsit" de primers d'anys. Altre cop, som-hi!


DL: R: c.c. Volta Sabadell 7km 40'
DM: R: c.c Volta Sabadell 7km 40'
DG: R: c.c. Sant Julià 1h

Total, 2 hores i 20 minuts.

DL: Excursió al Montseny (Sant Segimón)
DM: B: Puig de la creu. 2h30'
DS: R: c.c. Volta Sabadell 7km 37'
DG: Excursió la Mola

Total, 3 hores i 10 minuts.