13 d’octubre de 2012

Temporada 2012-2013

Dissabte 13 d'octubre. Desprès d'una setmana de descans, ja va sent hora de pensar en els objectius de la temporada vinent. Aquesta vindrà caracteritzada per dos aspectes: d'una banda perquè, a diferència d'anys anteriors, no em fixo cap objectiu de llarga distància; i de l'altra, perquè només marcaré els objectius de la primera part de la temporada, deixant oberta la segona (i fins i tot, tercera) part.

Dit això, la primera part de la temporada comprendrà d'ara fins el mes de març, i em centraré en millorar totes les meves marques en les curses a peu. Les marques a batre seran les següents: sub20' a la Sant Silvestre de Sabadell (31 de desembre), sub42'30'' a la cursa de Sant Antoni (a mitjan de gener), sub1h35' a la Mitja de Granollers (el 3 de febrer) i sub3h30' a la Marató de Barcelona (17 de març).

Començaré el 22 d'octubre a preparar la Sant Silvestre, i el 12 de novembre la Marató de Barcelona. Paral·lelament, l'objectiu és continuar nedant per arribar amb una base feta de cara la segona part de la temporada.