9 de gener de 2012

Resum setmana 10

Dia 72, dilluns 9 de gener. Mal em pesi, he de reconéixer que estic content perquè s'han acabat les festes. Aquest any han caigut fatal i aquests dies han estat un desgavell; no he tingut cap dia de vacances, a sobre se m'ha ajuntat un treball del postgrau amb un altre de la carrera i tot plegat amanit amb un empatx constant; quin tip de menjar! I no és que no m'agradi -que m'agrada- sinó que a vegades no sé dir prou! Així doncs, aquest any l'únic propòsit que m'he fet ha estat recuperar la normalitat. En quant a l'entrenament d'aquesta setmana he acabat demanant l'hora; m'ha costat molt arribar a les 8 hores i mitja que em tocaven. Esperem la setmana vinent sigui millor!

DM: N: 300esc. + 400tèc. + 800m (14:01) + 400tèc. + 200rec. (2.100m) 60' B: Spinning 60' R: c.c 60' Can Dragó Peses + Abdo.
DV: Excursió al Matagalls (des de Collformic) 3h
DS: R: Sabadell-Castellar 20km 2h
DG: B: Sabadell-Estenalles-St.Llorenç, tornant per Matadepera 70km 3h

Total, 8 hores i 30 minuts.

1 comentari:

Marc ha dit...

Les setmanes passen ràpid, et veig fet una fera! ja tinc ganes de tornar a entrenar amb tu una miqueta.