11 d’octubre de 2011

Temporada 2011-2012

Dimarts 11 d'octubre. Ja tinc una primera idea de com serà la temporada vinent! Altre cop serà de novembre a octubre, però aquesta vegada dividida en dos blocs ben diferenciats. El primer, per preparar l'Ironcat, que tindrà lloc el mes de maig. El segon, per preparar una travessia nadant de llarga distància, encara per concretar, però que podria ser la Marnaton Garraf-Sitges de 10km.

L'Ironcat l'afronto sense un objectiu clar; sense més pressió que la de gaudir de la prova. En acabat, descansaré unes setmanes i em centraré en la travessia al mar. Aprofitant l'estiu, m'agradaria també mirar de competir en alguna triatló Sprint, que en els últims 2 anys només n'he fet dues, i repetir també a la Marnatón Cap de creus - Cadaqués. Pel camí faré les clàssiques Sant Silvestre, Mitja de Granollers i Marató de Barcelona, i no descarto fer alguna cursa més; tinc ganes de provar coses noves...

Així doncs, començaré el proper 17 d'octubre. Seran 30 setmanes de preparació per l'Ironcat, dividides en 3 blocs de 10 setmanes: fase d'habituació, fase progressió i fase de màxim rendiment. I després, em reservaré entre 15 i 20 setmanes per a la preparació de la travessia on aparcaré la bicicleta i el córrer, i em centraré en la natació.

1 comentari:

Pep Tatché ha dit...

tela quina temporadeta has tancat Jordi!! Felicitats per fer tant volum i no haver-te trencat.. només per això ja és un èxit rotund i a sobre disfrutant a totes les proves!!

Quan parles de Ironcat... me'n fas venir unes GANES que no ho saps prou! tan de bó et pogués acompanyar aquest 2012!!