Jordi Pi 
Corredor aficionat i (intent de) triatleta. De professió, desenvolupador d'aplicacions informàtiques. Impulsor del projecte kilometresolidari.cat


El bloc del dia a dia dels meus reptes esportius

dilluns, 11 de març de 2013

Resum setmana 20

Dilluns 11 de març. Dimecres, amb molèsties. Diumenge, ja no tant. Després de la visita al David de dilluns, dimecres vaig provar de sortir a córrer i vaig tornar a casa després de 3 o 4 quilòmetres amb forces molèsties. Preocupat, vaig decidir no córrer més fins que no sentís que estava millor. Ahir diumenge ho vaig tornar a provar i millor. Malgrat tenir encara molèsties, aquestes van ser contingutdes i vaig poder fer la volta a Sabadell de 7 quilòmetres.

DL: Visita al fisioterapeuta (periostitis)
DX: R: 3/4km 30 min
DS: Excursió Tossal del Rus (Castellar de n'Hug) 3h
DG: R: Volta Sabadell 7km 38min

Total, 1 hora i 10 minuts.